Even voorstellen:

Dit is Francis, onze nieuwe collega! Per 1 augustus gaat zij ons team versterken.
Francis heeft al verschillende awards gewonnen! De afgelopen jaren heeft ze veel ervaring opgedaan bij een gerenommeerde salon in Arnhem.

Geniet van de zon!

Héérlijk… het is zomer! Niet alleen je huid maar ook je haar heeft extra verzorging nodig als het zonnetje weer volop gaat schijnen. Hieronder zes gouden regels om je haar mooi te houden.

Tip 1: de juiste shampoo
Investeer deze zomer in de kwaliteit van je shampoo en conditioneer. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: de beste producten vind je in de kapsalon.

Tip 2: ga op tijd naar de kapper
De zomer is hét seizoen om dode punten eens goed te lijf te gaan. Laat je haar iets korter knippen dan gewoonlijk om de gespleten punten rigoureus te verwijderen.

Tip 3: niet te lang met je haar in zeewater
Iedereen weet het. Zeewater is slecht voor je haar. Het zout tast de haarvezel aan. Ga dus niet te lang met je haar in zout water (of bescherm je haar met een badmuts, pet of hoed). En spoel je haar, als het in het zeewater is geweest, na het baden direct goed uit en bescherm het daarna direct weer met een product met uv-filte

Tip 4: wees voorzichtig met de föhn en stijltang
Laat de föhn deze vakantie thuis en laat je haar aan de warme zomerlucht (maar niet in de zon) drogen.

Tip 5: verzorging
Vergeet niet om je haar tenminste één keer per week met een voedend of herstellend masker te behandelen.

Tip 6: een gezond voedingspatroon
Vooral in de lente kan het wel eens voorkomen dat je meer haar verliest dan gewoonlijk. In dat geval kan het helpen om extra goed op je voeding te letten. Ga voor voedingsmiddelen die ijzer bevatten zoals peulvruchten, rood vlees (met mate), spinazie en kalkoen. Verlies je ongewoon veel haar, raadpleeg dan een dermatoloog.

 

Schermafbeelding 2015-07-01 om 11.56.53